Podpora in kontakt051 353 463 trgovinahairbeauty.si
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 40 €.

BC SUN POUCH (SUN SET)

BC SUN POUCH (SUN SET)
  • Cena:

    38,09 €

  • Šifra artikla:

    00391

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Nova Bonacure Sun Protect linija je posebej razvita za zaščito, čiščenje in nego vseh tipov las pred in po izpostavljanju soncu ter za zagotavljanje vseh potreb, ki jih imajo lasje poleti.
Formula s hladno stiskanim kokosovim oljem, znana po svojih lastnostih za hranljivost, gladkost in sijaj las, preprečuje bledenje barve in poškodbe zaradi prostih radikalov.

Darilni set je zapakiran v potovalni torbici in vsebuje:

3-IN-1 SCALP, HAIR & BODY CLEANSE
Osvežilni šampon za lasišče, lase in telo po sončenju.
Formula brez sulfatov s hladnostiskanim kokosovim oljem je razvita za nežno odstranjevanje ostankov z las, kože in lasišča ter skupaj s pantenolom pomaga uravnotežiti stopnjo vlage. Alantoin je znan po svojih pomirjujočih lastnostih za lasišče in kožo.
Pakiranje: 100 mL

2-IN-1 TREATMENT
Hranilna in obnovitvena nega 2-v-1 za globinsko obnovitev las obremenjenih od sonca in poškodb. Možna uporaba kot maska (čas delovanja 5-10 min) ali kot balzam (2min).
Čista formula s hladno stiskanim kokosovim oljem pomaga uravnotežiti stopnjo vlažnosti las, obremenjenih od sonca, doda mehkobo in gladkost, hkrati pa jim daje čudovit sijaj.
Pakiranje: 75 mL

10-IN-1 SUMMER FLUID
Za 10 ugodnosti do las: 10-v-1 breztežni fluid za čudovite poletne lase. Izdelek je na voljo v priročni in trendovski embalaži, ki jo lahko shranite v torbico in izdelek uporabljate tudi napoti. Lasem zagotovite vso nego, ki jo potrebujejo poleti.
Breztežna krema s hladno stiskanim kokosovim oljem in karitejevim maslom neguje in ščiti lase ter zagotavlja lažje razčesavanje, obvladljivost las in glamurozen sijaj.
Ugodnosti do las: proti lomljenju, proti kodrom, zaščita pri sušenju, zaščita barve**, razvozlanje las, hidracija, hranljivost, zapre konice lase, sijaj in gladkost. **v kombinaciji z BC Sun šamponom.
Pakiranje: 100 mL