Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 40 €.

BC XmasBag CF

BC XmasBag CF
  • Cena:

    48,60 €

  • Šifra artikla:

    00540

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

BC pH 4.5 Color Freeze Sulfate Free* Micellar Shampoo- šampon
Šampon brez SLS/SLES sulfatov* nežno očisti lase in lasišče. Formula s tehnolgijo Cell Perfector in pH 4.5 Balancer prinaša lasem optimalno pH stopnjo, ki zapre barvne pigmente v lase. Za dolgotrajno, intenzivno barvo. Uporabljajte redno. Nanos: nanesite na mokre lase. Izperite. Samo za salone. Izogibajte se stika z očmi. Nemudoma izperite, če pride izdelek v stik z očmi. Hraniti izven dosega otrok. *BREZ: Sodium Lauryl Sulfate & Sodium Laureth Sulfate.

BC pH 4.5 Color Freeze Spray Conditioner- balzam v spreju
Razvozla barvane lase brez obtežitve. Formula s tehnologijo Cell Perfector in pH 4.5 Balancer prinaša lasem optimalno pH stopnjo, ki zapre barvne pigmente v lase. Uporaba: Pred uporabo dobro pretresite. Razpršite na lase osušene z brisačo. Brez izpiranja. Uporabiti v kombinaciji s BC Color Freeze linijo. Ne pršiti v oči. Zaščititi pred sončno svetlobo. Vnetljivo. Hraniti izven dosega otrok. Samo za salone. Izogibajte se stika z očmi. Nemudoma izperite, če pride izdelek v stik z očmi.

BC pH 4.5 Color Freeze Treatment- tretma
Intenzivno obnovi barvane lase. Formula s tehnologijo Cell Perfector Technology in pH 4.5 Balancer prinaša lasem optimalno pH stopnjo, ki zapre barvne pigmente v lase. Za dolgotrajno, intenzivno barvo. Uporaba: Nanesite na lase osušene z brisačo in izperite po 5-10 minutah. Uporabljajte redno. Samo za salone. Izogibajte se stika z očmi. Nemudoma izperite, če pride izdelek v stik z očmi. Hraniti izven dosega otrok.