Podpora in kontakt051 353 463 trgovinahairbeauty.si
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 40 €.

BC XmasBag RR

BC XmasBag RR
  • Cena:

    51,09 €

  • Šifra artikla:

    00546

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V kompetu se nahajajo tri različni izdelki za poškodovane lase: ŠAMPON, BALZAM V SPREJU & MASKA
+ BREZPLAČNO prejmete darilno torbo!

BC Peptide Repair Rescue Micellar Shampoo – šampon očisti poškodovane lase.
Formula s tehnologijo Cell Perfector vrne lasem naravno gibanje, moč in elastičnost. Lasje so vidno spremenjeni in obnovljeni brez naporov. Uporaba: Vtrite v mokre lase. Izperite. Ekskluzivno za salone. Izogibajte se stika z očmi. Nemudoma izperite, če pride izdelek v stik z očmi. Hraniti izven dosega otrok.

BC Peptide Repair Rescue Spray Conditioner – balzam v spreju v trenutku razplete poškodovane lase.
Formula s tehnologijo Cell Perfector lase nahrani in obnovi brez obtežitve. Uporaba: Dobro pretresite pred uporabo. Razpršite na lase osušene z brisačo. Brez izpiranja. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati nizkim temperaturam. Ne pršiti v oči. Vnetljivo. Hraniti izven dosega otrok. Ekskluzivno za frizerske salone. Izogibajte se stika z očmi. Nemudoma izperite, če pride izdelek v stik z očmi.

BC Peptide Repair Rescue Treatment – maska obnovi poškodovane lase in jih intenzivno nahrani.
Formula s tehnologijo Cell Perfector vrne lasem naravno gibanje, moč in elastičnost. Lasje so vidno spremenjeni in obnovljeni brez naporov. Uporaba: Vtrite v lase osušene z brisačo in izperite po 5-10 minutah. Ekskluzivno za salone. Izogibajte se stika z očmi. Nemudoma izperite, če pride izdelek v stik z očmi. Hraniti izven dosega otrok.