Podpora in kontakt051 353 463 trgovinahairbeauty.si
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 40 €.

THEUNSEEN 01 Scarab (ColourAlchemy)

THEUNSEEN 01 Scarab (ColourAlchemy)
  • Cena:

    88,97 €

  • Šifra artikla:

    13-100

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

SVETOVNA INOVACIJA iz Schwarzkopf Professionala, ki predstavlja prvo, prizmatično, holografsko barvo za lase, ki reagira na temperaturo – spoznajte COLOUR ALCHEMY!

Gre za barvne učinke, ki jih doslej še nikoli nismo videli na laseh!

01 SCARAB:

Barva je primerne za osnove las od 1 - 3. Kolekcija COLOR ALCHEMY je navdihnjena s svetlimi mavričnimi barvami, ki jih najdemo v naravi, razvite pa so bile z namenom preoblikovanja barvnih storitev, da bi v roke naše frizerske skupnosti lahko dali nekaj povsem novega!

Colour Alchemy spremeni domišljijo v resničnost in razkrije barvne učinke, ki jih na laseh še nikoli niste videli. Vizualizirajte neskončno čarobnost z začasnimi barvnimi učinki, ki so ustvarjeni v trenutku - tudi na najtemnejših laseh brez predhodne posvetlitve in kakršnekoli poškodbe. Ustvarite edinstvene odseve, ki se odzivajo na temperaturo in svetlobo v tonskih spektrih, ki se pojavijo in izginejo.

Schwarzkopf Professional je sodeloval z alkimisti THEUNSEEN za preoblikovanje barvnih storitev z lepljenjem tekočih kristalov na površino las, ki ustvarja takojšnje prizmatične barvne učinke s holografskim sijajem. Postanite del naših barvnih alkimistov ter omogočite svojim strankam, da vidijo nevidno.